Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 6

1006 posts, 269574 views
 
Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 72
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 rosetti61

E curios, cred ca si prin alte parti e asa - ornamentele de sarbatori inca mai sunt pe stalpi, alta data nu le prindea 15 ianuarie; plus de asta, ornamentele din Politehnica de la intrarea Iuliu Maniu mai sunt inca legate la curent si lumineaza. Aloo, Craciunul a trecut de mult, sau se anunta alte sarbatori de iarna si noi nu stim? (Astepta Pastele, ca sa nu faca de doua ori un lucru; sau poate nu-i mai intereseaza asa ca aviz magnetilor, e rost de cablu si beculete :D)

 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Despre ornamente, asfaltari si alte "realizari":

Gogoşile electorale ale primarului Poteraş

PDL-istul Cristian Poteraş îşi face campanie electorală utilizând banii cetăţenilor din sectorul pe care îl păstoreşte. Toţi proprietarii din sectorul 6 au primit scrisori electorale mincinoase de la Poteraş. Un serviciu public a intrat şi el în campanie pentru Poteraş şi PDL.

Serviciul public, agent electoral al lui Poteraş şi PDL

Serviciul public pentru finanţe publice locale al sectorului 6 din Bucureşti a remis în urmă cu două zile scrisori tuturor proprietarilor de apartamente, case, vile, teren şi mijloace de transport din sector, cu înştiinţările privind plata impozitelor pe anul 2012. Numai că proprietarii au avut surpriza ca, în afara înştiinţărilor de plată, să mai găsească în plic o scrisoare semnată de primarul Cristian Poteraş. O scrisoare în care, aparent, primarul informează cetăţenii despre realizările din sector din timpul mandatului său. Spunem aparent, pentru că în realitate este vorba de un text electoral 100%. Şi, cum este obiceiul la PDL, partid din care face parte Cristian Poteraş, cetăţenii sunt minţiţi la greu de către cel care se luptă cu disperare să-şi conserve funcţia de primar.

Poteraş se laudă că a adus metroul în Drumul Taberei

Profitând de faptul că o serie de date pur tehnice nu sunt cunoscute de cetăţenii din sectorul 6, Poteraş se laudă cu „aducerea" metroului în Drumul Taberei. Afirmând acest lucru, Poteraş mimează pe faptul că lumea nu ştie că stabilirea reţelei traseelor de metrou în Bucureşti nu ţine de dorinţa unui primar. Cu toate acestea, Poteraş spune electoratului din sector că astfel şi-a îndeplinit o promisiune făcută în 2008 în campania pentru alegerile locale şi în campania pentru alegerile parlamentare (sic!). O gogoaşă cât Casa Poporului. Proiectul unui tronson de metrou în Drumul Taberei există din anii '80, iar aprobarea propriu-zisă pentru noul tronson şi a planurilor s-a făcut în 2007 de către ministrul Transporturilor de atunci, PNL-istul Ludovic Orban.

Tot Poteraş mai aruncă o gogoaşă incitantă pe piaţă: „În 2012 reabilitările termice ale blocurilor din sector vor fi gratuite". Primarul mai spune că anvelopările au început anul trecut la 120 de blocuri şi că la alte 153 vor începe – teoretic ar fi trebuit să înceapă – la 1 martie. Mai mult, Poteraş promite că până la venirea iernii toate cele 273 de blocuri vor fi anvelopate. Trecem peste faptul că din punct de vedere fizic acest lucru este imposibil. Dar lucrurile nu stau deloc aşa cum spune Poteraş, pentru că foarte mulţi cetăţeni au plătit în 2011 reabilitările termice, iar administratorii blocurilor au anunţat proprietarii de costurile viitoarelor reabilitări.

Tot Poteraş mai spune că de la 1 martie, în parteneriat cu o asociaţie care se ocupă de protecţia animalelor, va începe acţiunea de sterilizare, deparatizare şi vaccinare a câinilor comunitari, precum şi construirea de adăposturi. O altă gogoriţă. În sectorul 6 din Bucureşti, 85-90% dintre câinii fără stăpâni au fost sterilizaţi şi deparatizaţi de către ONG-uri în special, şi tot aceste asociaţii au reuşit să convingă mulţi cetăţeni să „adopte" mulţi câini în zona blocurilor în care locuiesc. (O măsură eficientă care a rărit furturile din şi de autoturisme, pentru că, în general, patrupedele „adoptate" dau „alarma" ori de câte ori un străin se apropie, noaptea, de vreo maşină parcată în aer liber – n.a.)

Poteraş se mai laudă cu creşterea suprafeţei de spaţii verzi şi de reabilitarea unor parcuri, deşi schimbări esenţiale nu se văd în zonele respective. Eventual dacă prin reabilitare se înţelege, aşa cum văd locuitorii din zonă chestiunea, apariţia unor construcţii (chioşchiuri, mini-terase etc.) aparţinând unor prieteni ai primarului.

Ce a uitat să spună Poteraş

În scrisoarea trimisă cetăţenilor, primarul Cristian Poteraş a omis însă să treacă o serie de aspecte esenţiale:

- din 2004 de când este primar, deszăpezirea străzilor dintre blocuri a reprezentat ultima lui prioritate;

- a asfaltat sau reabilitat străzile secundare şi cele dintre blocuri doar înainte de alegerile locale din 2008 şi prezidenţiale din 2009;

- nu a luat nici o măsură împotriva firmelor care au efectuat de mântuială lucrările de asfaltare şi (mai ales) reabilitare şi care în general au utilizat sub normativ materialele pentru asfaltări şi reabilitare;

- a fost campion la „borduriadă" pe străzile administrate de primăria de sector; a schimbat borduri şi unde nu era cazul şi au fost şi situaţii în care a pus în locul bordurilor vechi tot borduri vechi;

- a cheltuit într-o perioadă de criză milioane bune cu ornamente florale; culmea, s-au plantat flori şi pe o porţiune de spaţiu verde unde după două-trei luni au început lucrări la noul tronson de metrou;

- a uitat să amintească electoratului că are probleme cu justiţia.

Poteraş dă vina pe... guvernul Năstase!

Primarul Cristian Poteraş susţine – citat de DCNews – că „este obligat prin lege" să informeze anual cetăţenii despre „realizările" din mandatul său. Poteraş invocă o hotărâre de guvern dată de guvernul Năstase. Este vorba de HG 1723/2004 privind Programul de măsuri pentru combaterea birocraţ­iei în activitatea de relaţ­ii cu publicul.

Aici, avem o serie de obiecţii. În primul rând, o hotărâre de guvern nu este un act normativ care să aibă putere de lege. În al doilea rând, din moment ce Poteraş lasă să se înţeleagă că nu ar fi de acord cu această HG, de ce nu a solicitat în 2005, 2006 şi în perioada 2009-2011 colegilor săi de la guvernare să „ajusteze" respectiva HG. Şi, nu în ultimul rând, realizările nu sunt exclusiv ale primarului, ci şi ale consiliului local şi în nici un caz scrisoarea primarului nu trebuie să se transforme într-una pur electorală, aşa cum a făcut Poteraş.

Minim 50.000 de lei a cheltuit primăria cu scrisorile

Conform DCNews, Poteraş a trimis un număr de 248.000 de scrisori. La un calcul minim de 0.2 lei coala de hârtie, cheltuielile s-ar ridica la 50.000 lei (500 de milioane lei vechi). Din bani publici. Şi tot din banii publici, cetăţenii mai sunt informaţi, de această pe înştiinţare de plată, că „pentru obligaţiile fiscale restante la 31 august 20122, majorările de întârziere se reduc în anul 2012 cu 25%!". De o astfel de „graţiere" nu au mai beneficiat restanţierii până acum şi aşteptăm şi un punct de vedere al ministerului finanţelor. Oricum, aici suntem în faţa unei acţiuni de campanie electorală a unui serviciu public.

http://www.cotidianul.ro/gogosile-elect ... as-174946/

 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Începe construcţia parcului de 18 milioane de euro. VEZI CUM VA ARĂTA

Modernizarea parcului Drumul Taberei va fi finanţată, în cea mai mare parte, din fonduri europene. Proiectul ar urma să schimbe faţa cartierului unde este deputat PDL fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Contractul de finanţare a proiectului de modernizare a parcului Drumul Taberei a fost semnat, în septembrie anul trecut, de primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului de la acea vreme, Elena Udrea, ambii colegi de partid în PDL.

“În aproximativ o lună vor începe lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei (n.r. – fostul Moghioroş)”, a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş. După cum a precizat edilul, noul parc ar trebui finalizat în toamnă.

Planurile primăriei includ regenerarea a aproximativ 7 hectare de spații verzi din arealul total al parcului, construirea de trei spații de joacă pentru copii, diversificate pe grupe de vârstă, plus utilarea cu 320 de bănci și 245 de coșuri de gunoi și modernizarea a peste 25.000 mp de alei din interiorul parcului.

Parcul Drumul Taberei va fi dotat cu fântâni arteziene “tip Nufăr”, una cu 60 de jeturi de apă, locuri de joacă pentru copii, foișoare pentru practicarea mai multor jocuri de societate, catarg pentru arborarea drapelului țării, terenuri de sport, un monument artistic din oțel inoxidabil “Pasărea măiastră”, pistă de carting, ambarcader și debarcader pentru bărci cu vâsle și o pasarelă pietonală metalică în arcadă.

Investiţia este estimată de autorităţile locale la aproximativ 18 milioane de euro, în sumă fiind inclusă şi achiziția a 13 camere de supraveghere video la care se adaugă 2.290 de metri de fibră optică pentru reducerea poluării vizuale.

Tot în parcul Drumul Taberei, primarul Poteraş intenţionează să amenajeze un grup statuar în valoare de 2,3 milioane de euro, lucru contestat de mai mulţi cetăţeni din Sectorul 6 din cauza preţului.

Cum a apărut parcul Drumul Taberei

Parcul Drumul Taberei a fost realizat în perioada comunistă şi avea la înfiinţare o suprafaţă de 30 hectare. Aici, au fost amenajate, la fel ca şi în alte parcuri din Capitală, un teatru de vară pentru copii, apoi un lac pentru agrement, situat exact în centrul parcului. Lacul artificial are o suprafaţă de 1,18 hectare în centru fiind amplasată o fântână arteziana cu jocuri de ape.

În 1976, în fostul parc Moghioroş, se construieşte un ştrand format din 3 bazine, celebrul “Trei Ligheane” cum este cunoscut de bucureşteni, având o capacitate de 2500 de persoane. Pământul excavat atunci a fost folosit pentru modelarea unui deal artificial în jurul ştrandului.

http://b365.ro/news/incepe- ... -va-arata/

 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Poteraș s-a răzgândit: nu mai dă bani de la buget pentru adăpostul de maidanezi

Lucrările la padocurile pentru câinii de pe stradă din Sectorul 6 au fost întârziate de vremea neprielnică, spun reprezentanții Primăriei Sector 6. Primarul Cristian Poteraș declara că va aloca bani din bugetul Primăriei pentru adăposturi, dar acum acestea se vor face din sponsorizări.
Pe terenul din Preciziei, unde urmează să se construiască adăposturile pentru câinii străzii din Sectorul 6, s-a depozitat zăpada strânsă din sector, așa că până la topirea acesteia nu s-a putut începe lucrul la padocuri. Pe teren nu va fi ridicată o construcție, ci vor fi montate cuști unde maidanezii vor fi ținuți până ce Primăria Capitalei va decide soarta lor, au declarat reprezentanți ai primăriei Sector 6 pentru B365.ro.

De altfel, conform legii, doar primăria Capitalei are atribuții să intervină în cazul câinilor fără stăpân, nu și primăriile de sector. De aceea, în ciuda promisiunilor primarului Cristian Poteraș, Primăria Sector 6 nu va aloca bani pentru construirea de padocuri, neexistând justificarea legală pentru o astfel de alocare de bani. Totuși, în luna ianuarie, Cristian Poteraș spunea că fondurile vor fi prinse în bugetul local: “Intenţionăm să construim în zona Preciziei un adăpost pentru cel puţin 500 de câini. Acesta ar urma să fie gata la jumătatea lunii martie a acestui an. Deocamdată, sincer, nu ştiu să vă spun costurile, dar ele vor fi prinse în buget. Sunt foarte mulţi câini şi e nevoie de mulţi bani. Va fi o sumă destul de bună. Este, cu siguranţă, un proiect realizabil”-spunea Poteraș.

Acum, însă, reprezentanții Primăriei spun că padocurile vor fi făcute cu bani din donații: “Aceste ţarcuri vor fi construite numai din sponsorizări. Nu va fi folosit nici un ban de la bugetul local. Nu pot spune în acest moment despre ce sumă este vorba. Nu vor fi folosiţi bani de la bugetul Primăriei nici pentru hrana animalelor. Aceasta va fi furnizată tot din sponsorizări. De adăpost se vor ocupa Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Vier Pfoten” – a declarat Mihai Anghel, consilier al primarului Poteraș.

La 15 martie, Vier Pfoten în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 a început o campanie de sterilizare, deparazitare și vaccinare a câinilor fără stăpân din sector, campanie ce va dura până la 31 mai. Toţi cetăţenii care doresc să se implice în campania de sterilizare, deparazitare, vaccinare anti-rabică şi înregistrare a câinilor şi pisicilor fără stăpân, demarată de către Primăria Sectorului 6 şi Fundaţia Vier Pfoten, pot suna, pentru programări, la 021.316.7731. De asemenea, ei pot contacta Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 la numărul scurt 021.9546. Operatorii vor prelua apelurile, precum şi datele de contact, care vor fi transmise Fundaţiei Vier Pfoten.

În afară de adăpostul de câini al Primăriei Municipiului București, în Capitală funcționează un adăpost înființat de Primăria Sectorului 1 și unul înființat de Primăria Sectorului 2.

http://b365.ro/news/poteras ... maidanezi/

 


Re: Sectorul 6 Gabi23

Pe Lacul Morii au inceput zilele trecute sa fie montate banci, cosuri de gunoi si stalpi de iluminat. In sfarsit ceva ce era foarte necesar de ani de zile, bine ca macar acum in preajma alegerilor s-a gandit si primarul sa faca chestia asta. A promis initial ca face asta in campania din anul 2004, apoi in anul 2008 cand a venit la mine la liceu chiar i-am amintit de aceasta promisiune, transmitandu-mi ca va incerca sa faca ceva desi nu il lasa cei de la Apele Romane bla bla :ugeek:. Au fost montate pentru inceput: 16 banci, 8 cosuri de gunoi si 8 stalpi.

Lacul Morii - 26.03.2012.jpg (163.78 KB; downloaded 7785 times)

Lacul Morii - 26.03.2012 (1).jpg (217.38 KB; downloaded 7785 times)

 


Re: Sectorul 6 George

In sectorul 6 se misca ceva doar odata la 4 ani. Anul asta la mine la bloc dupa insistente au terminat de pus gardurile pe care nu au apucat sa le puna inaintea alegerilor din 2008.
Pacat ca nu sunt alegerile prin decembrie, se mai agitau si ei macar un an din aia 4...

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 Dr2005

Dar cu starea aleii nu au de gând să facă nimic? Îţi rupi picioarele (să nu mai zic de roţile de la bicicletă) când treci peste îmbinările dintre plăcile de beton.
Sunt curios dacă o să reabiliteze şi insula şi dacă da, cât o să reziste. Oricum, arată într-un hal fără de hal toată zona, ca să nu mai zic că de la capătul Şos. Crângaşi şi până în Chiajna aleea e ,,autostradă", chiar dacă au montat stâlpişori pe podul peste Dâmboviţa. Desigur, puteau să construiască o stradă paralelă cu lacul, că e loc destul, iar molozul aruncat acolo de maşinile de gunoi şi de discriminaţi ziua în amiaza mare ar constitui o fundaţie bună.

 


Re: Sectorul 6 rosetti61

Parcul Arinii Dornei (cel de de pe locul fostei linii CF industriale spre Ciurel) e iluminat din nou, dupa ce ani de zile iluminatul nu a functionat, de prin 2009. Sa vedem cat tine; tot in acest parculet, pe locul fostului si chinuitului parculet de dinainte s-a realizat coltul sahistilor si tablagiilor, dar mesele cu blaturi de gresie au inceput sa fie distruse, in rest nu sunt semne de uzura, locul a fost pastrat si intretinut. Un element hazliu - panourile informative prezinta situatia din satelit de dinainte de modernizare, avand insa indicate punctele de interes actuale :D (un panou se afla la "poteca" spre str. Cetatuia, unul la bulevard si probabil altele spre scoala si Ciurel). Prima lucrare premergatoare la amenajarea parcului a fost reteaua de iluminat si stalpii, dupa aceea au urmat aleile, la inceputul verii 2007 sau 2008 (am dubii, dar era in preajma alegerilor locale)

 


Re: Sectorul 6 andrei11

rosetti61 wrote:
(am dubii, dar era in preajma alegerilor locale)

:lol:  ;)  :oops:
Ghici ghicitoarea mea ce se va intampla cu investitia din ziua de luni 11 Iunie anul 2012 ?
Raspunde cineva la intrebare ?

 


Re: Sectorul 6 DanCld

11 iunie e un termen intermediar; batala reala nu e cea pentru postul de primar ci pentru ocuparea consiliului si ulterior a parlamentului. Vor exista suficient de multe presiuni politice pentru ca treaba sa "mearga" pana macar la Craciun  :roll:

 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Bucureşti: Parcul Drumul Taberei, modernizat cu 18 milioane de euro

Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, a declarat recent pentru B365.ro că lucrările de amenajare a noului parc Drumul Taberei (fostul Moghioroş) ar putea demara în luna aprilie, acestea urmând să fie finalizate în toamna acestui an.

Contractul de finanţare a proiectului a fost semnat, în septembrie anul trecut, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului de la acea vreme, Elena Udrea, colega de partid a lui Poteraş în PDL şi parlamentar ales în Colegiul 25 din Drumul Taberei.

Planurile administraţiei locale includ regenerarea a aproximativ 7 hectare de spaţii verzi din arealul total al parcului, construirea de trei spaţii de joacă pentru copii, diversificate pe grupe de vârstă, plus utilarea cu 320 de bănci şi 245 de coşuri de gunoi şi modernizarea a peste 25.000 mp de alei din interiorul parcului.
Parcul Drumul Taberei va fi dotat cu fântâni arteziene "tip Nufăr", una cu 60 de jeturi de apă, locuri de joacă pentru copii, foişoare pentru practicarea mai multor jocuri de societate, catarg pentru arborarea drapelului ţării, terenuri de sport, un monument artistic din oţel inoxidabil "Pasărea măiastră", pistă de carting, ambarcader şi debarcader pentru bărci cu vâsle şi o pasarelă pietonală metalică în arcadă.

Valoarea totală a investiţiei în reamenajarea parcului Drumul Taberei se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, banii fiind asiguraţi, în cea mai mare parte, din fonduri europene.

În sumă este inclusă şi achiziţia a 13 camere de supraveghere video la care se adaugă 2.290 de metri de fibră optică pentru reducerea poluării vizuale.

Tot în parcul Drumul Taberei, primarul Poteraş intenţionează să amenajeze un grup statuar în valoare de 2,3 milioane de euro, lucru contestat de mai mulţi cetăţeni din Sectorul 6 din cauza preţului pe care l-au apreciat ca fiind prea mare.

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 58371.html

 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Parcul Drumul Taberei in viziunea lui Poteras:



 


Re: Sectorul 6 Dominatrix

Parcul fantomă al Bucureștiului

În Sectorul 6 din Capitală ar fi început, de la 1 martie 2012, amenajarea “celui mai mare parc nou”. Cel puțin așa se laudă primarul PDL, Cristian Poteraș, în scrisoarea trimisă bucureștenilor, la începutul acestui an, în plicul cu deciziile de plată a taxelor și impozitelor locale. În realitate, nu s-a dat nici măcar o lopată, terenul de 30.000 mp continuând să fie un spațiu insalubru. Ba, mai mult, amenajarea nici măcar nu poate începe, din punct de vedere legal, lucru cunoscut de către primarul Sectorului 6.

În scrisoarea pe care primarul Cristian Poteraș (PDL) a trimis-o bucureștenilor din Sectorul 6, acesta susține că de la 1 martie încep lucrările de amenajare la cel mai mare parc din sector.

“O veste bună vine pentru cei care stau pe Bdul. Timișoara. Pe locul celor două garaje insalubre ale firmelor de salubrizare, din Bdul. Timișoara nr.10, începând cu 1 martie va începe construcția celui mai mare parc nou din sector. Peste 30.000 de metri pătrați de spațiu verde vor sta la dispoziția locuitorilor din Sectorul 6″, scrie edilul Poteraș în scrisoarea trimisă “la pachet” cu înștiințările de plată a taxelor și impozitelor locale.

În realitate, parcul de care vorbește Poteraș este acum doar o adunătură de containere aparținând firmelor de salubrizare, zona nefiind igienizată și salubrizată corespunzător. “Pe acel teren sunt containerele de la garajele URBAN și REBU  care s-au relocat în altă parte”, a confirmat Mihai Anghel, consilierul primarului Poteraș.

De aici și până la un spațiu verde de 30.000 mp este cale lungă, chiar dacă edilul susține că lucrările de amenajare au demarat de la 1 martie 2012, numai pe hârtie. Și asta pentru că terenul în cauză nici măcar nu se află în administrarea Consiliului Local Sector 6, ci aparține Primăriei Capitalei. Prin urmare, administrația locală nu poate executa niciun fel de lucrare în acea zonă. Astfel, promisiunea edilului este compromisă în acest moment, neputând fi pusă în practică prea curând.

Pisica moartă, aruncată în curtea lui Oprescu

Pentru a justifica întârzierea, reprezentanții Primăriei Sector 6 aruncă vina pe primarul general Sorin Oprescu. “Terenul se află în administrarea PMB (n.r. – Primăria Municipiului București. Noi am făcut solicitare la CGMB (n.r. – Consiliul General al Municipiului București) pentru a ni-l da în administrare. Din păcate, domnul primar (n.r. – Sorin Oprescu) nu a introdus pe ordinea de zi a ședinței de GCMB acest proiect”, s-a disculpat Anghel.

Scuza oficialilor administrației locale nu stă însă în picioare întrucât în arhiva Consiliului Local nu se află un proiect de hotărâre prin care să se solicite administrarea terenului de către Sectorul 6. Mai mult, la solicitarea formulată de reporterii B365.ro, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public, de a se pune la dispoziție acest document, consilierul primarului – Mihai Anghel, nu a mai răspuns.

Acesta s-a rezumat să spună că va fi “cu siguranță” amenajat un spațiu verde, cu băncuțe, copaci și iarbă, pentru care administrația locală va folosi fonduri europene.

Tot în Sectorul 6 ar urma să fie amenajat, în acest an, și parcul Drumul Taberei (fostul Moghioroș), investiția în acest caz fiind în sumă de aproximativ 18 milioane euro.  Proiectul care prevede fântâni arteziene, zonă de expoziție pentru plante exotice, o scenă pe malul lacului, pistă de role și biciclete, zonă de fitness și mese de șah, ar avea mai multe șanse de reușită în condițiile în care finanțarea este asigurată printr-un contract cu fonduri UE, semnat în toamna anului trecut, și ținând cont că, în acest cartier, colega de partid Elena Udrea este aleasă deputat PDL în Colegiul 25.

http://b365.ro/news/parcul- ... i-poteras/

 


Re: Sectorul 6 aztec

Parcul Moghioros trebuie reabilitat.
Trebuiesc refacute aleile, spatile de joaca pentru copii, poate inaltat dealul artificial de langa strand pentru a fi folosit ca sanius iarna.
Mai trebuie plantati ceva pomi pe zonele deschise. Banci sunt, poate ar trebui curatate mai des...la fel si cosurile. Ingrijite spatile verzi. Mutat grajdul aia cu cai sau curatat mai des ca pute cam tare.
Poate avut grija si cu terasele din zona. Pontonul ala ar trebu facut ceva cu el. Insa pana la proiectul ala... pasi cam mari. Mai ales ca podetul ala prevazut in animatia aia terce prin zona cea mai impadurita din parc si o oaza de liniste, unde se poate sta vara pe caldura pe banca. Stiu asta pt ca acolo stateam eu cu cel mic...

 


Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 72
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2292 forum members have written 421603 posts in 5252 topics and 514 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use